BURSA / NİLÜFER - Tahtalı İlkokulu

Anasınıfımız Hizmete Gırdi.

Okulumuz için çok önemli bir ihtiyaç olan Anasınıfı Binamız 24.11.2015 tarihinde yapılan tören ile hizmete girdi.

Daha öncesinde Anasınıfı öğrencilerimiz okulumuzun içinde Öğretmenler Odasında eğitim görmekte idi. Bu durumda hem okulda önemli bir sıkışıklık yaşanmakta ve hem de öğrencilerimiz eğitimleri sırasında ciddi sıkıntılar yaşamakta idiler. Okulumuz idaresinin yaptığı girişimler sonucunda Nilüfer Belediyesi tarafından okul bahçemizde yapılan ve hemen hemen bütün ihtiyaçları da karşılanan Anasınıfı Binamız , 24.11.2015 tarihinde yapılan güzel bir tören ile hizmete girdi.

Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir güne denk gelen açılış töreninie Nilüfer Kaymakamımız Sayın Mustafa Kılç da katılarak bizleri onurlandırdılar. Ayrıca Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Muharrem Tüfekci başta olmak üzere Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Seyfettin Mayuk , Sayın Abdülaziz Kayahan , Sayın Ömer  Işıkoğlu , Sayın Yunus Kaldırım , Nilüfer Belediyesi Yöneticileri , Tahtalı Mahalle Muhtarı ve çevre Mahalle Muhtarları , çevre Okul Müdürleri ve pekçok seçkin misafirimizin katılımı ile gerçekleştirilen açılış törenimiz oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Yapılan törende Anasınıfı Binamızı okulumuza kazandırarak çok önemli bir eksikliğimizin giderilmesine sebep olan Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey´e ve diğer emeği geçenlere plaket takdim ederek teşekkürlerimizi ifade etmeye çalıştık.

Anasınıfı öğrencilerimiz artık sadece kendilerine ait olan bir binada çok güzel ve geniş bir ortamda eğitimlerini alma imkanına kavuşmuş oldular.Ayrıca Anasınıfı Binamızın hemen yanına yine Nilüfer Belediyesi tarafından yapılmış olan Çocuk Oyun alanı , çocuklarımızın güzel vakit geçirerek eğlenebilecekleri bir ortam olması bakımından bütün öğrencilerimizin ve Mahalle halkımızın büyük ilgisini çekmektedir.

Resimler için  fotograf_galerisi_1398880.html

Yayın: 02.01.2016 - Güncelleme: 06.10.2022 12:00 - Görüntülenme: 1004