BURSA / NİLÜFER - Tahtalı İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKUL KAYIT VE NAKİL İŞLEMLERİ DUYURUSU

İLKOKULLARDA KAYIT VE NAKİLLER

1- OKULUMUZ , ANAYASAL GÜVENCE ALTINDAKİ EĞİTİM/ÖĞRENİM HAKKI VE İMKANINDAN EN ÜST DÜZEYDE YARARLANMAKİÇİN VARDIR.

2- BU ÇERÇEVEDE KAYITLAR VE NAKİLLER BAĞIŞ YA DA REFERANSLA DEĞİL İLGİLİ MEVZUAT HÜKÜMLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPILMAKTADIR.

3- DERSLİK/ŞUBE/ÖĞRETMEN DAĞILIMINDA TEK ŞUBE OLDUĞUNDAN DOLAYI KURA YÖNTEMİ UYGULANMAYACAKTIR.

4- BOŞ KONTENJAN KALMASI DURUMUNDA ,KAYIT ALANIMIZ DIŞINDAN GEÇİŞLER, KURA YÖNTEMİYLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

5- İLKOKUL 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM GÖRECEĞİ ŞUBE TEK OLDUĞUNDAN KURA BELİRLEME YÖNTEMİ UYGULANMAYACAKTIR.

NOT: Öğrenci nakilleri e- Okul sistemi üzerinden sürekli takip edilecek; gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran veliler hakkında yasal işlem yaptırılacak olup , okul değişen öğrencilerin tespiti halinde adreslerine uygun okullara kayıt ve nakillerinin yapılması sağlanacaktır.

Bunun dışındaki asılsız söylenti ve zanlar ile hareket edilmemesi istirham olunarak tüm velilerimize saygıyla duyurulur.

Bülent TORUN

Tahtalı İlkokulu Müdürü